Kamerlingh Onnesstraat 12n, 1821BP Alkmaar

WordPress Website

Gebruikersvriendelijk Communiceren
Eenvoudig met Publiceren
Betaalbare Kwaliteit

Een professionele website is uitgebalanceerd door gebruikersvriendelijke informatie en communicatie met bezoekers. Een website die zich gemakkelijk zelf laat onderhouden zodat publicaties van actualiteiten en activiteiten optimaal worden benut en tijdbesparend werkt voor uw organisatie.

Op Internet zijn Conversie* en usability* steekwoorden die in combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO en linkbuilding) en reclame campagnes (SEA) ertoe zullen bijdragen dat uw website door bezoekers en klanten wordt gevonden. Bezoekers op uw website willen graag in één oogopslag zien welke diensten en/of producten er wordt geboden.

Design

De uitstraling van de website is onbewust al doorslaggevend om in contact te treden. Dan begint het eigenlijk pas, namelijk hoe gebruikersvriendelijk verloopt de communicatie zodat bezoekers en klanten de moeite nemen om gegevens achter te laten voor mogelijke opvolging.

Nine Degrees biedt elke organisatie een betaalbare oplossing die aansluit bij haar eisen en wensen. Een partner die naast u staat om op lange termijn de doorontwikkeling van uw website te waarborgen.

Informeer naar onze mogelijkheden en vraag om vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen